Ocean waves

Nu är tävlingen stängd! UNDERBART med så många bidrag, men SVÅRT att välja ut tio finalister! Men om ett par dagar ska jag lägga ut finalisterna här och så får ni börja rösta…

Vill oxå passa på att påminna om att Bilduppdraget Inspiration & Kreativitet startar upp nu i helgen! Temat finns redan uppe och imorgon kan ni länka era bidrag till MrLinky. Vill du vara med, klicka HÄR!

Har fler saker att säga… 🙂 Ni som fortfarande är tävlingssugna och bor i närheten av Finspång kan tävla HÄR! Temat är sommar… och vinsten ett presentkort på 300 kr att användas på bokhandeln i Finspång (till en fotobok, kanske…)

Slutligen vill jag påminna om att mina bilder finns till försäljning! HÄR finns mer information. En snygg affisch att hänga på väggen kanske eller en ny fräsch musmatta, kanske som present… möjligheterna är många!

That´s all for today, folks!

Share on Facebook

One thought on “Ocean waves

  1. En mätig och väldigt dramatisk bild. Kul att Bilduppdraget är tillbaka (har saknat det faktiskt – mycket). Det ska bli spännande att se vilka 10 bilder du väljer. Gärdsmygen la ju upp sin bild igår å då står man ju handfallen med öppen mun – full av beundran.
    Kul att du ararngerar lokala tävlingar också. Du ser till återväxten i och kring Finspång;-)

Kommentera