Harmoni

Har slitit mitt hår idag med att försöka ändra designen på min blogg. Varför ska det vara så SVÅRT och TA SÅ LÅNG TID?! Men vart nöjd i alla fall… (det är rubrikerna jag ändrat teckensnitt på, ifall ni inte såg det 🙂 inspiration från Eva-Lena).

Så nu skulle jag behöva komma i HARMONI igen… Ett favoritord för mig och som ”råkar” vara temat hos Måndagstema idag… 🙂 Harmoni uppnår jag bäst med en god bok och lite musik!

VAR MED I MIN TÄVLING! Läs mer HÄR!

Share on Facebook

2 thoughts on “Harmoni

  1. Dina harmoni-bilder är som vanligt helt underbara, speciellt den första.

    PS. Japp, jag såg din nya rubrikstil – men om du vore i min ålder så skulle du tycka att den är extremt… svårläst – om man säger så;-) DS

  2. Börjar se en skillnad mellan den som fotograferar och den som ÄR fotograf.Du tillhör enligt mig fotograferna, och ni är ganska många, kvaliten har höjts under senare tid väldigt. Du, och vissa andra, har så snygga bloggar och din text passar bra. Suck, om jag….

Kommentera