Color

Hittade en del roliga redigeringstips i tidningen Fotosidan (en alldeles utmärkt fototidning, som jag varmt kan rekommendera… och skulle någon släkting läsa detta kan jag i förbigående nämna att en prenumeration på Fotosidan inte är en dum
present…
:-)), när det gäller att öka färgmättnad. Att redigera i Lab-läge i stället för RGB. Resultatet ser ni nedan…

I´ve just learn a new way to change the color saturation in PS… you can see the result below…

Share on Facebook

5 thoughts on “Color

  1. Underbara resultater med Lab läge, det tillåter att öka färgmättad utan att ”blow” på färgerna som RGB gör. Men det är ännu nödvändig att ha en godt teknik och kriterium som på de här bilderna. Är dem från Danmark?? Slottet är helt fantastisk,,gillas särskilt, förstås, färgerna och textur.
    Ha en Jättekul helg!! =)

  2. Svar: Tack för dina varma ord, det värmer:-) Nu hoppas jag bra att du inte har glömt Bilduppdraget till nästa helg. Har saknat den ska du veta.

    PS. Jag har samma problem när jag är i England i några veckor. Det blir en salig svengelsk blandning då. Förresten blandar jag dagligen. Så’t blir liksom naturligt när man bor ihop med en engelsman. DS

Kommentera