Sommartävling hos Fotoverden

Bra dag idag! Började med att städa (så hade jag det undanstökat och slapp ha det hängandes över huvudet), sen ner till sjön och sola och bada! Hann ligga nån timme och sola innan ett härligt åskregn kom. Perfekt tajming alltså!

Nu har dessutom nedräkning till semestern börjat… 5 jobbdagar kvar! Hoppas värmen håller i sig tills jag får semester…

Share on Facebook

6 thoughts on “Sommartävling hos Fotoverden

  1. Helt underbart foto – så somrigt! Kunde ha tagits i Vaxholm faktiskt:-)
    Kul att jag hade rätt med syrrans frisyr. Hon är mycket cool. Älskar den nya looken. Åsså har du sniffat fram en ny fototävling också. Vet inte hur du gör, men tipset tas emot tacksamt… i fall att jag hittar nå’t passande i mitt ”arkiv”.. å har bloggtorka samtidigt.

    PS. Ska ni resa bort eller stanna på hmmaplan uner semestern? DS

  2. Hej Nina. Den här underbar bilden viser ut ganska bra sommarstämningen. Titta på alla färgerna !! Kul att du hade en bra dag idag, enligt meteorologerna, man kan räkna med mer sol och höga temperaturer i hela Sverige. Fantastiska makrobilder ned, som alltid. =)
    Ha en strålande sommar!!

Kommentera