Rösta på mig… :-)

Jag har gått till final med denna bild…

hos Fotoverden… Gå gärna in och rösta! 🙂

Share on Facebook

Vinnarna!

Vinnarna i min tävling – färg festival – blev….

Annelie, på första plats med 40 % av rösterna! GRATTIS! På andra plats, med 18,5 % av rösterna kom Julia! Grattis båda två!

Annelie, du får äran att välja vilken av bilderna du vill ha (klickbar länk, ifall du vill kolla på bilderna igen…) Sen får du gärna mejla mig ditt val plus adress. Och Julia får oxå mejla mig sin adress så att jag kan skicka den andra affischen. info@ninawester.se

Här är de vinnande bilderna…

AnnelieJulia

Share on Facebook

Omröstning – Färg Festival

Eftersom det vart 12 bidrag så får alla vara med i omröstningen! Omröstningen pågår till och med 9 februari! Bilderna är klickbara. Lycka till!


Share on Facebook

Tävling!

Nu har det blivit dax för en TÄVLING igen! Priset är en av nedanstående bilder uppförstorad till 36×50 cm. Vinnaren får välja vilken bild han/hon vill ha och andra bilden går till nummer 2!

Reglerna är som följer…

TEMAT för tävlingen är FÄRG FESTIVAL! Tolka det som du vill…

Lägg upp bilden på din blogg tillsammans med en länk till det här inlägget! Kom tillbaka hit och skriv en kommentar där du bifogar DIREKTLÄNKEN till ditt bidrag!

Tävlingen pågår till den 1 FEBRUARI (alltså om cirkus två veckor). Då kommer jag att välja ut ett tiotal finalister som jag kommer att lägga upp här på bloggen tillsammans med en omröstning (skriv i ert inlägg om ni inte vill att jag kopierar bilden hit). Det är alltså ni bloggare som avgör vem som ska vinna!

Eftersom jag själv inte är något proffs kommer mitt urval inte att grunda sig på teknik och komposition utan jag kommer att gå efter bilder som “talar” till mig och som jag tycker förmedlar budskapet FÄRG FESTIVAL på ett bra sätt. Bilden får vara hur redigerad du vill.

Så, hugg tag i kameran (eller använd en bild ur “arkivet”) och var med och tävla! Hoppas det blir riktigt många bidrag!

UPPDATERING: Nu kan du rösta på det bidrag du tycker ska vinna! (Klickbar länk)

Share on Facebook

Barn

Share on Facebook

Resan…

Nu är det tävling hos Fototriss där man kan vinna ett presentkort hos Solresor! Det skulle VERKLIGEN inte sitta fel! Jag är inte vän av vintern, i synnerhet inte denna sidan nyår… Sol, värme, stränder… Åååhhhhh! Efter att ha sett mig omkring hos Solresor väljer jag resmål till Dubai! Jag har lästa mycket om Dubai på sistone (det har dykt upp lite här och där) och blivit så sugen. Verkar vara ett spännande ställe!

Temat är RESA… Denna resa företog sig min lille vän i eftermiddags… Klara, kryp, framme…!

Share on Facebook

Tävling hos wtfdc

Jag är med och tävlar hos wtfdc i samarbete med Solentro och jag väljer att göra en bloggbok.

Temat är FÄRG!

Share on Facebook

Blooming Friday

Jag har kommit till final hos FOTOVERDEN! Gå gärna in och rösta!

Stor nyhet!! Vi har blivit med valp…!! Så himla kul! Räkna med bilder framöver 🙂

Share on Facebook

Höst

Tänkte delta i Fotoverdens oktobertävling med temat HÖST. Sista dagen idag, så om du vill hänga på är det bäst att göra det snabbt 🙂

Share on Facebook

Vinnaren i min fototävling är…

ANNELIE! Hemskt mycket grattis! Mejla mig din adress och boken är din! (info@ninawester.se)

På delad andra plats kom Kerstin, Annas Photoblog och Anders Wester och på tredje plats kom Veronica-ifokus! Grattis allihop!

131 röstade och hundratals har varit inne på inlägget och kollat! Det är väl kul? Att så många sett era fina bilder? Det har varit enormt kul att ”hosta” denna tävling, så det kommer jag nog att göra om!

Passar oxå på att röstfiska lite till en tävling jag själv är med i… 🙂 Rösta kan du göra HÄR!

Share on Facebook